Elburg - Inbraak juwelier in onderzoek

16 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond omstreeks 03.55 uur een inbraak plaats bij een juwelierszaak aan de Vischpoortstraat. Er werd een etalageruit geforceerd en vervolgens zijn diverse goederen weggenomen. De verdachten, vermoedelijk drie mannen, zijn weggerend onder de Vischpoort door. De gewaarschuwde politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en begon meteen een uitgebreid onderzoek.

Oost-Nederland
Forensische opsporing heeft sporenonderzoek gedaan en politie-eenheden hebben in de ruime omgeving naar de verdachten uitgekeken. Van de eigenaar is een aangifte opgenomen, ook spraken agenten met enkele getuigen. Zaterdagmorgen is een uitgebreid buurtonderzoek gehouden en is de directe omgeving afgezocht naar mogelijk achtergebleven zaken. Er is nader onderzoek ingesteld, waarbij onder andere camerabeelden bekeken worden.
Getuigenoproep
Van de verdachten, het zou gaan om drie mannen, is een summier signalement bekend:

één droeg een donker rode jas met capuchon
één droeg een donker vest met capuchon
één droeg een camouflagebroek
twee mannen droegen een veiligheidshesje

Getuigen van de inbraak vrijdagnacht of mensen die de verdachten hebben zien rennen bij de Vischpoort of anderszins relevante informatie hebben, worden verzocht om contact op te nemen met politieteam Veluwe Noord, via telefoon 0900-8844.

2018159591 ^MJV

 

Gelderland Elburg

Inbraak
  • 6209764519900f5a66d46ff8d902db98