Nijmegen, Ewijk, Winssen - Politie vraagt hulp in onderzoek

1 januari 2019 15:21
Bron: Politie.nl

De politie is een onderzoek gestart naar de gang van zaken over een vrijheidsberoving van enkele jongeren die onder bedreiging van geweld hebben moeten pinnen. Het incident vond plaats op Nieuwjaarsochtend. Eén van de jongeren raakte lichtgewond.

De jongeren werden gedwongen in een kleine donkergekleurde auto te stappen. Eerst werd de ABN/AMRO bank aan de Hatertseweg nummer 86 bezocht. Dat was even voor 06.00 uur. Ook werd de Klef in Ewijk bezocht, maar daar bleek de pinautomaat in een winkel te zitten, dus daar was niets te halen. Vervolgens werd er doorgereden naar Winssen. Daar werd wederom gepind. Vervolgens zijn de slachtoffers achtergelaten en gingen de twee verdachten er in hun auto met een onbekend geldbedrag vandoor.

Op dit moment kan de politie nog niet meer informatie delen in belang van het onderzoek.
Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest of iets hebben gezien of informatie bezitten die ons kan helpen deze zaak op te lossen.

 

Enkele vragen die zij graag beantwoord willen zien:

Wie heeft er bij voornoemde pinautomaten iets gezien rond genoemde tijdstippen?
Wie heeft er een kleine donkere auto zien stilstaan bij voornoemde pinautomaten?
Tijdens het pinnen bij de ABN/AMRO liepen 4 personen voorbij. De politie zou graag met hen in contact komen.

 

Neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

2019001529  (fdv)

Gelderland Gelderland-Zuid Ewijk

  • 15006d41ff56751d750d1b9b4bfd10d7