Ooij - Bewoner overvallen in huis

3 februari 2019 09:29
Bron: Politie.nl

Een 32-jarige inwoner van Ooij is zaterdagavond omstreeks 23.30 uur in zijn woning aan de Rietvoornstraat overvallen. Hij raakte lichtgewond. De drie daders hadden hem bedreigd en geslagen en zijn met een onbekende buit er vandoor gegaan.

Na de overval in de woning is het slachtoffer naar de buren gegaan die vervolgens de politie hebben gewaarschuwd. Diverse eenheden werden naar de opgegeven locatie gestuurd maar de daders zijn nog niet gepakt. Volgens getuigen zou het drietal in een kleine donkerkleurige auto zijn gevlucht. Wat opviel was dat de auto een bijzonder opvallend geluid had. De politie is direct met het onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.
Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval of voor of na de overval iets bijzonders hebben gezien. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000

2019050845 (fdv)