Oosterbeek - Politie houdt verdachte van woninginbraak aan.

22 september 2018 10:47
Bron: Politie.nl

Na een melding van een woninginbraak In Oosterbeek, hebben agenten snel een verdachte kunnen aanhouden. De inbraak vond plaats in een appartement aan de Fangmanweg. Een getuige belde directde politie toen ze geluiden hoorde in een woning waarvan de bewoners op vakantie zouden zijn.

Iets na 1 uurzaterdagnacht werd de politie gebeld. De getuige had twee mannen op een parkeerplaats in de buurt zien lopen en hoorde korte tijd later gerommel in het appartement. Een verdachte situatie uit het boekje! De getuige belde 112, waarna gelijk surveillerende agenten ter plaatse gingen. Toen zij 10 minuten later aankwamen bij de Fangmanweg doorzochten ze de woning.
Verdachte vlucht naar het balkon
Het bleek dat de verdachte was gevlucht naar het balkon. Daar hielden de agenten hem aan. De 30-jarige man uit Den Haag is ingesloten voor onderzoek.

Volgens de getuige zou hij samen met een andere man in een grijze Volkswagen Golf gereden hebben. Die auto stond op een parkeerplaats in de buurt en is inbeslaggenomen. In de auto lagen inbrekerswerktuigen. Een andere verdachte is niet gevonden.

2018427780 MvS

Gelderland Oosterbeek

Aanhouding Inbraak
  • 820892bc9e6281d7adbb513b0710e488