Ulft - Steekincident Ulft, de politie zoekt getuigen

6 februari 2019 13:28
Bron: Politie.nl

Gisteravond rond 20.45 uur zijn er twee personen gewond geraakt bij een steekincident aan de Veldstraat. Dit was in de buurt van het J.F. Kennedyplein. Vermoedelijk is er voorafgaand een conflict geweest. Een 16-jarige jongen uit Ulft is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht, een 17-jarige meisje uit Gendringen raakte lichtgewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet verder onderzoek. Zo worden sporen veiliggesteld en eventuele camerabeelden worden uitgekeken en de politie spreekt met getuigen. Er wordt gesproken over drie daders die betrokken zijn geweest bij dit incident en ze zijn nog voortvluchtig.
Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie of misschien bent u getuigen geweest van dit incident? Of heeft u misschien beelden hiervan? Het is nog onduidelijk hoe de verdachten zijn gevlucht. We weten in ieder geval dat zij lopend in de richting van de Kerkstraat ervandoor zijn gegaan. Heeft u iets opvallends gezien? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

2019054883 SP