Politie zoekt getuigen van ramkraak in Waardenburg

24 april 2019 11:29
Bron: Politie.nl

De politie is een onderzoek gestart naar een ramkraak bij een winkel aan de Vergt vanmorgen vroeg en is op zoek naar getuigen.

Rond 4:25 uur kreeg de politie de melding van een ramkraak. Ter plaatse troffen agenten een auto tegen de vernielde voorgevel van de winkel aan. De auto bleek als gestolen gesignaleerd te staan. Getuigen vertelden twee of drie verschillende stemmen te hebben gehoord. Een getuige zag direct na het incident een zwarte auto, vermoedelijk een Seat, wegrijden in de richting van de A2. Een andere getuige vertelde een manspersoon te hebben gezien ten tijde van het voorval. Het betrof een man van circa 1.80 meter lang, normaal postuur met een grijze vest met capuchon en donkere broek aan. Of er buit is gemaakt is nog niet bekend.

Heeft u iets gezien? Dan spreken we u graag

Heeft u op 24 april tussen 04:00 – 04:30 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Vergt? We spreken u graag! Neem contact met ons op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.