Wapenveld - Burenruzie escaleert, man ernstig gewond

5 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Een burenruzie in Wapenveld is dinsdagavond uitgelopen op een steekpartij. Een man woonachtig aan de Eessenkamp in Wapenveld ging zijn overbuurman te lijf met een hooivork.

Bij de politie is het bekend dat er in deze buurt een langer lopend conflict speelt. Dit conflict is later die dag ge√ęscaleerd en een man ging het slachtoffer te lijf, en liep hierbij meerdere steekwonden op. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en een 50-jarige man is aangehouden.
Dit incident trok de aandacht van de buurt en zorgde voor de nodige onrust. Meerdere eenheden en de wijkagent waren in de avond aanwezig om de bewoners gerust te stellen.
Onderzoek
De politie is meteen gestart met een buurtonderzoek, en hebben ze met diverse getuigen gesproken. Het Team Forensische Opsporing heeft de nodige sporen veiliggesteld en doet verder onderzoek.
Getuigenoproep
Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u misschien beelden gemaakt hiervan? Neem dan contact op via het tipformulier of bel met 0900-8844, u kunt ook anoniem tips of informatie doorgeven op 0800-7000.

2018294834 SP