Getuigen gezocht van ongeval met gestolen bestelbus in Belfeld

22 mei 2020 11:31
Bron: Politie.nl

Bij een eenzijdig ongeval op de Broekstraat is afgelopen nacht rond 04.30 uur een witte bestelbus tegen een boom gereden. Het voertuig, dat eerder die nacht werd gestolen op een bedrijventerrein aan de Maalbekerweg in Belfeld, raakte daarbij zwaar beschadigd. De politie doet onderzoek naar zowel het ongeval als de inbraak en is op zoek naar mogelijke getuigen.

Na een melding van een ongeval op de Broekstraat namen agenten ter plaatse poolshoogte. Daar werd een zwaar beschadigde bestelbus aangetroffen die tegen een boom was geklapt. Bloedsporen in de bus wijzen erop dat er tenminste één persoon gewond is geraakt. Het is nog onduidelijk of er meer mensen in het voertuig hebben gezeten. Ondanks een zoektocht door de politie kon de bestuurder niet gevonden worden.

Getuigen gezocht!

Heeft u iets gezien in de omgeving van de Broekstraat of de Maalbekerweg? Bent u wellicht getuige geweest van het ongeval of de inbraak eerder die nacht? Of beschikt u anderzijds over informatie die mogelijk verband kan houden met de inbraak en het ongeluk? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.