Meerlo - Politie zoekt getuige in onderzoek brand stacaravan

24 januari 2019 16:22
Bron: Politie.nl

In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 januari rukten de hulpdiensten uit naar een camping aan de Peschweg in Meerlo, waar een stacaravan in brand stond. Bij het blussen van de brand door de brandweer werd een dodelijk slachtoffer ontdekt. Daarop is de politie gestart met een onderzoek naar de oorzaak van de brand en de identiteit van het slachtoffer. In verband daarmee is de politie dringend op zoek naar een onbekende man die kort voor de brand is gezien en aangesproken op de camping. Mogelijk kan deze persoon belangrijke informatie verschaffen.

Uit voorlopig onderzoek is door rechercheurs vastgesteld dat deze nog onbekende man rond 23.40 uur is aangesproken door een bewoner van de camping. Het gaat om een man die in donkere kleding, mogelijk in een hoodie, rond liep op de camping. Graag komt de politie in contact met de man in de hoodie, omdat hij als mogelijke getuige informatie kan hebben die van belang kan zijn voor het lopende onderzoek naar de brand.

Bent u of kent u deze getuige die in donkere kleding op woensdagavond rondliep op de camping? Neem dan s.v.p. direct contact op met de politie via 0900 - 88 44.
Onderzoek
De identiteit van het slachtoffer die om het leven kwam bij de brand is nog niet vastgesteld. De politie hoopt hier snel duidelijkheid over te hebben. Door medewerkers van de technische recherche wordt donderdag nog onderzoek aan en rondom de stacaravan verricht.

De politie roept getuigen die zich nog niet gemeld hebben op, om zich te melden. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900 – 88 44 of digitaal via het onderstaande tipformulier.

Limburg Limburg Noord Meerlo

Brand
  • 809acb6053b17622deed86f53c3caf81