Getuigen gezocht van diefstal tas in snackbar in Steyl

23 juli 2019 17:24
Bron: Politie.nl

De politie is gestart met een onderzoek naar aanleiding van een diefstal op een snackbar aan de Frankenstraat. Getuigen die informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900 – 88 44.

Rond 16.00 uur kreeg de politie melding van een mogelijke overval bij de snackbar. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er geen sprake was van een overval maar een diefstal. Een man en vrouw kwamen de snackbar binnen, waarna ze personeel afleidden en een tas wisten weg te nemen. Daarna vluchten de verdachten vanuit de snackbar naar rechts via de Keramiekstraat in een nog onbekende richting weg. Het is nog onbekend wat er is buitgemaakt. Er raakte niemand gewond bij de diefstal.

Burgernet

Via Burgernet is een signalement van de twee verdachten bekendgemaakt. Het betreft een man, in een zandkleurig T-shirt met een geschatte leeftijd rond de 30 jaar. De andere verdachte is een vrouw in een jurk met een leeftijd geschat rond de 25 jaar.

Iets gezien? Deel het!

Heeft u iets gezien dat van belang kan zijn voor het politieonderzoek? Deel dit dan via 0900 – 88 44 of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000. Als u (bewakings)beelden heeft kunt u deze delen via www.politie.nl/upload