Getuigen gezocht van straatroof in Tegelen

9 mei 2019 11:52
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een straatroof die dinsdagavond plaatsvond op de Drink.

Eergisteravond rond 23.30 uur kreeg de politie melding van de straatroof waarbij twee mannen het slachtoffer met een wapen bedreigden. Het 24-jarige slachtoffer uit Arnhem raakte daarbij niet gewond, maar moest wel o.a. zijn telefoon en horloge afstaan aan de twee verdachten. Vervolgens gingen de twee mannen er vandoor, waarna het slachtoffer een passerende automobilist vroeg om met hem de achtervolging in te zetten. Slachtoffer en passerende automobilist raakten het tweetal echter kwijt.

Het signalement van de verdachten betreft een man (leeftijd wordt geschat op circa 35 jaar) met een lichtgetint uiterlijk, een klein postuur, een groene jas en een petje. De andere, een blanke man van ongeveer 40 jaar, heeft een meer dan gemiddelde lengte en droeg een zwarte jas. De identiteit van de lichtgetinte man is nog niet bekend, die van de tweede man wel.

Getuigen gezocht!

Heeft u iets gezien van de straatroof? Deel dit dan via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800 – 7000. In het bijzonder komt de politie in contact met de bestuurder van een auto die samen met het slachtoffer na de straatroof de achtervolging heeft in gezet op de twee verdachten. Hoewel deze het slachtoffer heeft geholpen is het onbekend wie deze man is. Hij kan een belangrijke getuige zijn, daarom wil de politie hem graag spreken. Bent u of kent u deze hulpvaardige bestuurder? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44.