Getuigen gezocht van kraak tankstation Well

8 mei 2019 11:23
Bron: Politie.nl

In de nacht van dinsdag op woensdag is bij een tankstation aan de Moleneind ingebroken. De politie doet onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

Rond 02.30 uur kreeg de politie melding van de snelkraak bij het tankstation waar een toegangsdeur met geweld was vernield. Het pand heeft flinke schade opgelopen door de vernielingen van de verdachten. De politie onderzoekt of ze zaken hebben buitgemaakt.

Een nacht eerder zijn bij een tweetal tankstations in Maasbree en Mook ook inbraken gepleegd waarbij sigaretten zijn weggenomen. De politie onderzoek of er mogelijk sprake is een verband is tussen de zaken.

Signalement verdachten

Er is sprake van meerdere verdachten die betrokken zouden zijn bij de diefstal in Well, het signalement luidt:

  • Een verdachte was gekleed in een grijze joggingbroek aan met daarop een zwarte bodywarmer en daaronder een grijskleurige trui.
  • Een andere verdachte heeft een zwarte trainingsbroek aan met witte strepen aan de zijkant en het merk Adidas en zijn gezicht bedekt.
  • Een derde verdachte heeft een donkere broek aan en een blauwe trui.
  • Twee andere verdachten waren geheel in het donker gekleed.

Heeft u iets gezien afgelopen nacht? Of informatie die van belang kan zijn voor het lopende onderzoek? Deel dit dan via 0900 – 88 44, het onderstaande tipformulier of indien gewenst via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

2019070391