Mogelijk drugsafval gedumpt, wie weet meer? in Diessen

12 juli 2019 13:31
Bron: Politie.nl

Wie heeft er informatie over een drugsafvaldumping van de afgelopen nacht aan de Turkaaweg. Er is daar een bestelbus achtergelaten vol met vaten afval.

Op vrijdag 12 juli 2019 omstreeks 4.40 uur kwam er een melding dat er een verlaten bestelbus stond aan de Turkaaweg. Dat is in het buitengebied van Diessen in de hoek tussen de Molenstraat en de Beerseweg. Agenten kwamen ter plaatse en stelden voorzichtig een onderzoek in. De bus bleek geladen met vaten en stonk naar een weeïge lucht. Het vermoeden bestond dat er in die vaten drugsafval zat en de omgeving werd afgezet. De milieudienst van de politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van het busje en het afval. Brandweer heeft metingen verricht en de gemeente is in kennis gesteld.

Getuigen

Het is niet duidelijk wanneer de bus daar is achter gelaten, dat willen we graag weten. Maar we willen natuurlijk ook weten wie dat heeft gedaan en hoe de persoon of personen daar weer weg zijn gegaan. Heeft u de donderdagavond of de vroege vrijdagmorgen iets in het rustige buitengebied gezien. Of op de wegen naar het buitengebied toe. Laat het ons weten, alle informatie kan helpen om ook deze dumping op te lossen en de verdachten voor de mogelijke schade en kosten aansprakelijk te stellen.

Heeft u tips of informatie, meld dit dan

- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)