Pool met steekwonden in ziekenhuis. Wie weet wat er gebeurde? in Eindhoven/Best

Foto: politie.nl

17 mei 2019 15:12
Bron: Politie.nl

In de nacht van donderdag op vrijdag rond half vier, troffen agenten op de Matterhorn in Eindhoven een man aan die een warrig verhaal had en zich niet kon legitimeren. Pas op het politiebureau bleek hij meerdere steekwonden te hebben en werd hij naar een ziekenhuis vervoerd. Daar wordt hij aan zijn verwondingen behandeld, reden waarom wij hem nog niet hebben kunnen horen. Omdat totaal niet duidelijk is wat er is gebeurd, zoeken wij getuigen.

Het bleek te gaan om de 31-jarige Poolse Pawel, van wie we inmiddels hebben vastgesteld dat hij in een woonvoorziening voor arbeidsmigranten in Best verblijft. De man is donderdagavond 16 mei aan het begin van de avond nog door onze collega’s gecontroleerd nabij het NH Hotel aan De Maas in Best, na een melding van overlast. Waar hij daarvoor of daarna tot het moment van aantreffen op de Matterhorn is geweest is niet duidelijk. Ondanks dat niet valt uit te sluiten dat de verwondingen bij Pawel al enkele dagen oud zijn, heeft hij hierover bij de controle op donderdagavond zelf niet gesproken. De betreffende politiemensen is het ook niet opgevallen. Waar en hoe hij gewond is geraakt en wie daar mogelijk voor verantwoordelijk is wordt door ons onderzocht. De man is weliswaar ernstig, maar niet levensbedreigend gewond.

Getuigen

Pawel is een blanke man met rossig haar en een baard. Hij droeg de afgelopen nacht een zwart vest van Tabasco, met daaronder een grijze trui en een blauw Superman shirt. Hij droeg witte sportschoenen van Reebok. Wie heeft hem gezien!? We komen graag in contact met mensen die ons meer kunnen vertellen over zijn gangen van de afgelopen dagen, meer in het bijzonder die meer kunnen vertellen over hoe en waar hij gewond raakte. Bel met de districtsrecherche in Eindhoven via 0900-8844 met uw informatie of bel de M-lijn 0800-7000 als u gegarandeerd anoniem wilt blijven.