Esbeek - Dronken automobilist aangehouden in Esbeek

11 november 2016 12:18
Bron: Politie.nl

De politie heeft donderdag 10 november 2016 in Esbeek een 55-jarige Tilburger aangehouden ter zake rijden onder invloed.

Zeeland-West-Brabant
Een 44-jarige vrouw uit Esbeek verklaarde dat zij op de kruising van het Schuttershof met de Esbeekseweg en de Groenstraat een aanrijding had gehad omdat een automobilist die vanuit de richting van Hilvarenbeek kwam een te grote bocht nam. Zelf kwam ze vanuit Esbeek.  Haar auto raakte aan de linkerachterzijde ter hoogte van bumper en wielkast beschadigd. Ze zag dat de tegenpartij doorreed. Ze besloot het voertuig te volgen. Ze zag dat de bestuurder in het dorp parkeerde en uitstapte. De man was onvast ter been en rook naar alcohol. Ze sprak de man aan en vertelde hem dat zij schade had. Hij reageerde daar echter alleen op door haar vragen te herhalen. Hierop heeft de vrouw de politie ter plaatse gevraagd.

 
De verdachte vertelde ter plaatse dat hij de hele tijd thuis te zijn geweest. Hij werd omstreeks 22.10 uur aangehouden. Op het bureau blies hij 635 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Er wordt komende week nog een uitbreide verklaring van hem opgenomen.