Heeswijk-Dinther - Getuigen van beroving met geweld gezocht

16 april 2017 15:44
Bron: Politie.nl

We zoeken getuigen in verband met een beroving waarbij twee bewoners van een chalet op een recreatiepark in Heeswijk-Dinther zijn mishandeld. De beroving vond zaterdagavond 15 april rond 22.45 uur plaats.

Volgens de twee Poolse mannen die in het chalet aan de Meerstraat in Heeswijk-Dinther wonen, kwamen zaterdagavond onverwachts zes tot acht personen hun woning binnen. Zij vroegen onder meer om geld. De bewoners werden mishandeld door de indringers. Uit het chalet weden twee mobiele telefoons, een laptop en twee portemonnees gestolen. De daders, vermoedelijk van Poolse afkomst, zijn met de buit gevlucht. De bewoners zijn voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Eén van hen moest gehecht worden aan verwondingen die hij in zijn gezicht had opgelopen. 
Getuigen
We onderzoeken de zaak en willen graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze beroving verband kan houden. Heeft u iets gezien of weet u meer? Bel ons op 0900-8844. Deelt u liever uw informatie anoniem, bel dan 0800-7000. Ook kunt u uw informatie delen door het onderstaande tipformulier in te vullen.

Noord-Brabant Heeswijk-Dinther

  • b54f2edabe06b33015f6569fd92824bc