Nispen/ Roosendaal/ Rucphen - Drie aanhoudingen na vuurwerkcontrole

27 november 2016 11:24
Bron: Politie.nl

De politie heeft tijdens een integrale vuurwerkcontrole in het grensgebied van Roosendaal en Nispen drie personen aangehouden.

Zeeland-West-Brabant
Agenten controleerden samen met de Belgische politie op zaterdag 26 november tussen 15.30 uur en 23.30 uur in het grensgebied.
Resultaten
Een 20-jarige Roosendaler werd op de Antwerpseweg (Roosendaal) opgepakt. Hij had een partij illegaal vuurwerk, vermoedelijk uit Belgiƫ afkomstig, bij zich. Het vuurwerk is in beslag genomen en de man is na verhoor met een proces-verbaal op zaak naar huis gestuurd.

Aan de Steenweg (Moerdijk) werd een 51-jarige man uit Ridderkerk aangehouden. Ook hij had illegaal vuurwerk bij zich. De man is aangehouden en het vuurwerk in beslag genomen. Ook deze verdachte werd na verhoor in vrijheid gesteld met een boete op zak.

 

Bijvangst
Een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd op de Antwerpseweg aangehouden. Hij stond gesignaleerd omdat hij verdacht werd van een diefstal. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij gehoord en vervolgens in vrijheid gesteld. Hij zal zich op een later moment bij de rechter moeten verantwoorden.