Oosterhout - Steekincident in Oosterhout, een gewonde

2 mei 2016 19:27
Bron: Politie.nl

Om ongeveer 16.45 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er iemand gestoken zou zijn op de Bredaseweg in Oosterhout. Op dit moment zijn agenten naarstig op zoek naar de dader van de steekpartij. Ambulancemedewerkers ontfermen zich over het slachtoffer dat gewond is geraakt aan de schouder.

Volgens de informatie die nu bij ons bekend is volgde het steekincident na een vechtpartij tussen twee personen. De exacte toedracht is nog niet bekend, want agenten zijn nog niet in de gelegenheid geweest om het slachtoffer te horen. De eerste prioriteit ligt nu bij de verzorging van het gewonde slachtoffer. Hij wordt overgebracht naar het ziekenhuis. De personalia van het slachtoffer zijn ook nog niet bekend.

Na het incident is een man weggerend van de plaats waar een en ander heeft plaatsgevonden. Dit betreft een blanke jongeman met een leeftijd die ligt tussen de 18 en 20 jaar. Hij is tussen de 1.85 en 1.90 meter lang en heeft een gezet postuur. Getuigen spreken van een Oost-Europees type. De man heeft blond stekeltjeshaar. Deze man is gekleed in donkere kleding en draagt een zwarte spijkerbroek met grijze kniestukken. Vermoedelijk is dit de man die heeft gestoken. Er is een burgernetbericht verspreid om eventuele informatie van getuigen te kunnen verzamelen zodat de verdachte hopelijk snel aangehouden kan worden. Wanneer meer informatie bekend wordt zal dit bericht aangevuld worden.