Oss - Dode man Oss kwam door geweld om het leven

24 februari 2019 12:22
Bron: Politie.nl

De bewoner van de flatwoning aan de Lisztgaarde die zaterdagavond dood werd aangetroffen is door geweld om het leven gekomen. Dat is gebleken uit de eerste resultaten van het sporenonderzoek. Wat hem precies het leven heeft gekost wordt onderzocht.

Het forensisch team deed de hele nacht onderzoek in de woning en het flatgebouw. Gezien de complexe aangetroffen situatie  krijgt dat sporenonderzoek nog een uitgebreid vervolg in de komende dagen. Het kleinste spoortje kan cruciaal zijn. Zoals al eerder vermeld zijn er indicaties dat de man mogelijk het slachtoffer werd van een overval, maar dat hebben we vooralsnog niet met zekerheid kunnen vaststellen. Voorlopig houden we daarom rekening met alle scenario’s van wat er zich nu precies in het appartement heeft afgespeeld. We stelden inmiddels meerdere camerabeelden veilig die we uitgebreid gaan bestuderen. Maar meer beelden zijn altijd welkom. Zondag staat onder andere een uitgebreid buurtonderzoek op het programma. Een flinke klus die veel tijd kost.
Leefpatroon slachtoffer
Voor ons onderzoek is het van belang dat we het leven van het 63-jarige slachtoffer in beeld krijgen. Wat deed hij en met wie had hij contact bijvoorbeeld. Waren er conflicten waar hij bij betrokken was? Als u daar iets meer over kunt zeggen, vragen we u met klem om dat met ons te delen. Ook zoeken we nog het antwoord op de vraag wanneer de man om het leven kwam. Heeft u hem de afgelopen dagen nog gezien of gesproken? Neem dan contact met ons op. Het rechercheteam in Oss is bereikbaar via het politienummer 0900-8844. Anoniem tips delen kwam via de M-lijn, 0800-7000. Maar u kunt ook het tipformulier invullen.