Oud Gastel - Getuigen gezocht van geweldsincident na verkeersruzie

28 maart 2019 10:06
Bron: Politie.nl

Woensdagavond tussen 18.45 en 19.00 uur ontstond een geweldsincident aan de Doelen in Oud Gastel. Een 29-jarige man uit die plaats is aangehouden als verdachte van poging doodslag en vernieling van een auto.

De aanleiding voor het gebeuren was mogelijk een verkeersruzie die even tevoren was begonnen. Dit betrof een woordenwisseling over een te kort genomen bocht waardoor de verdachte de auto van het slachtoffer bijna geraakt zou hebben. De woordenwisseling eindigde ermee dat de verdachte uit zijn auto stapte, een poging deed om de bestuurder van de tweede auto te steken met een mes en tegelijkertijd de auto beschadigde. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar had door het steken wel kapotte kleding.
Getuigen gezocht
Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, de verdachte is aangehouden door de politie. De man zit nog vast en wordt vandaag verder gehoord. De politie onderzoekt de zaak. Mochten er getuigen zijn van het incident, dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Vermeld bij uw contact graag zaaknummer 2019-070952.