Wisseling wijkagenten en nieuwe wijkagenten Weesp

15 juli 2019 15:12
Bron: Politie.nl

In de gemeente Weesp zijn een aantal wijkagenten gewisseld en er is een nieuwe wijkagent bij gekomen. In dit bericht staat een overzicht van alle wijken en de naam van de betreffende wijkagent.

Met het vertrek van wijkagent Walter Langendorff én de aanstelling van nieuw wijkagent Jeffrey Verboekend, is gekeken naar een passende herverdeling. Daardoor zijn sommige vertrouwde gezichten vanaf nu werkzaam in een andere buurt. De komende tijd stellen de nieuwe wijkagenten zich persoonlijk aan u voor!

De wijkagenten hebben we alvast voor u hier per wijk of gemeente vermeld
Weesp - Hogewey: Jeffrey Verboekend
Weesp – Stationsbuurt, Schildersbuurt, Dichtersbuurt en Leeuwenveld: Victor van Straten
Weesp – Centrum Zuid, Aetsveld: Wilma Smit

Wijkagenten op politie.nl en social media

Op Politie.nl onder Mijn buurt vind je jouw wijkagent; je kunt met hem/haar contact opnemen. Een aantal wijkagenten zijn te volgen via Twitter, Facebook of Instragram door het icoontje bij de naam aan te klikken.

Taken wijkagent

De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

Externe partners

Het onderhouden van contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties, valt ook onder het takenpakket van de wijkagent. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

In contact met de wijkagent

Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via www.politie.nl.