Maastricht - Stoepborden geplaatst in onderzoek misdrijf bejaarde vrouw

3 maart 2017 15:24
Bron: Politie.nl

In het onderzoek naar de dood van een 83-jarige vrouw uit Maastricht heeft de politie op verschillende locaties in Maastricht stoepborden geplaatst.

Via deze stoepborden wordt opnieuw een getuigenoproep gedaan. Maar ook mensen die misschien andere informatie hebben die verband kan houden met dit misdrijf, wordt gevraagd zich te melden.

Voortgang onderzoek
In het onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer vermoedelijk op maandag 23 januari om het leven is gebracht. Derhalve wil de politie graag weten wie het slachtoffer op die betreffende maandag nog gezien of gesproken heeft.
Op dit moment lijkt het vooralsnog uitgesloten dat het slachtoffer nog in leven is geweest tussen maandag 23 januari en het moment dat haar lichaam werd ontdekt op donderdag 26 januari.

Buurtonderzoek
Inmiddels heeft er in de wijk Wolder in Maastricht een uitgebreid buurtonderzoek plaatsgevonden. Dit heeft bruikbare informatie opgeleverd maar op dit moment worden alle opties nog ?open gehouden? wie dit misdrijf gepleegd kan hebben.

Locaties stoepborden
Naast de bewoners in de wijk Wolder wil de politie graag ook in contact komen met mensen die misschien op maandag 23 januari in de buurt van Wolder zijn geweest of het slachtoffer nog op een andere plaats gezien hebben.
De stoepborden worden daarom o.a. geplaatst op de toegangswegen naar de wijk waar het slachtoffer woonde.

Informatie
Mensen die het slachtoffer nog gezien of gesproken hebben op maandag 23 januari of andere informatie hebben, kunnen dit  melden via het telefoonnummer 0800-6070. Anoniem kan dit ook via de tiplijn van M: 0800-7000. Een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen is ook mogelijk via 079- 3458999.

 

 

 

Noord-Holland Kennemerland Wijk Aan Zee

  • 5a2688f5cf52adb5b47547f9105982b6