Getuigen gezocht van woningoverval in Zandvoort

2 december 2022 12:01
Bron: Politie.nl

Donderdagavond rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een gewelddadige woningoverval aan het Gasthuisplein in Zandvoort. Hierbij is één persoon lichtgewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Donderdagvond klopten twee mannen aan bij de woning. Toen de deur open werd gedaan, drongen zij de woning binnen en mishandelden de twee aanwezigen. Tijdens de schermutseling die daarop volgde, wist een van de aanwezigen via het raam te vluchten. Hierna zijn de verdachten gevlucht in onbekende richting. Een van de aanwezigen raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek verricht, maar de verdachten zijn niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1:

Lichte huidskleurStevig postuur1,90 tot 1,95 meter langDroeg een bivakmutsGeheel in zwart gekleedSprak Nederlands

Verdachte 2:

Stevig postuur2,00 tot 2,05 meter langGeheel in zwart gekleedDroeg een bivakmutsSprak NederlandsSprak Nederlands

De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Was u rond 18.30 uur in de omgeving van Gasthuisplein in Zandvoort? Of heeft u een camera in de buurt en beelden van de mogelijke verdachten? Meldt u zich dan via 0900-8844. U kunt ook uw tips en beelden direct toesturen via het onderstaande tipformulier.

2022252522