Denekamp - Integrale aanpak leidt tot twee aanhoudingen en sluiting woning

21 november 2018 15:35
Bron: Politie.nl

Bij een inval in een woning aan de Beatrixstraat zijn op dinsdag 20 november verschillende soorten verdovende middelen aangetroffen. De 40-jarige bewoonster en een man van 53 jaar zonder vaste woon of verblijfplaats zijn aangehouden op verdenking van bezit van en handel in verdovende middelen.

De politie was een onderzoek gestart nadat zij uit verschillende hoeken informatie had ontvangen van overlast rondom de woning. In nauwe samenwerking met gemeente Dinkelland en woningcorporatie Mijande bereidde de politie de inval voor. Naast de twee aanhoudingen nam de politie diverse goederen, waaronder enkele wapens in beslag. Op last van de burgemeester wordt de woning voor een periode van zes maanden gesloten.
Integrale aanpak
Instanties als politie, gemeenten en woningcorporaties werken steeds meer samen bij de aanpak van verdachte zaken en personen. Door deze integrale aanpak wordt de slagkracht vergroot. Het doel is om misstanden aan te pakken en ervoor te zorgen dat de georganiseerde- en ondermijnende criminaliteit een halt wordt toegebracht.
Meld verdachte situaties
Ook u kunt een bijdrage leveren aan de strijd tegen criminaliteit en ondermijning. Ziet, hoort, ruikt u onraad of heeft u het gevoel dat er iets niet pluis is? Meld het altijd. Bel 112 als elke seconde telt en 0900-8844 bij geen spoed, wél politie. Anoniem melden kan ook via 0800 -7000.

2018420608^JR