Raalte - Man overvalt tankstation, getuigen gezocht

4 januari 2019 13:51
Bron: Politie.nl

Op donderdagavond 3 januari rond 20.55 uur overviel een onbekende, gemaskerde man het tankstation aan de Weidelaan. Onder bedreiging van een wapen weet de man een geldbedrag buit te maken. De medewerker van het tankstation bleef bij de overval ongedeerd maar was enorm ontdaan. Na de overval is de onbekende en gemaskerde man, die gehuld was in donkere kleding, weggerend in de richting van de Reiger. Ondanks een uitgebreide zoekactie, waarbij ook een helikopter werd ingezet, werd de verdachte niet gevonden.

Signalement
Het zou gaan om een blanke man van ca. 1.90 m lang met een grof postuur. De man was geheel in het zwart gekleed en had een zwarte rugzak bij zich.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen en roept deze op zich te melden. Het kan mensen zijn opgevallen dat de overvaller de tankshop voor die tijd heeft geobserveerd. Daarnaast kunnen mensen hem gezien op zijn vlucht, iets vermoeden dan wel gehoord hebben of hem menen te herkennen aan het signalement.

Contact
Wilt u informatie delen met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Wilt u anoniem informatie delen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000. Ook kunt u contact opnemen via de Facebookpagina van de politie Raalte.

2019005455