De Bilt - Pop-up wijkagent

11 februari 2019 10:51
Bron: Politie.nl

Wilt u iets kwijt bij de politie over wat er speelt in uw buurt? Vindt u dat de politie ergens op moet letten of heeft u advies nodig? Dan bent u vanaf dinsdag 12 februari welkom bij de pop-up spreektafel van de wijkagent op de Hessenweg in De Bilt.

In de gemeente De Bilt start de zogenoemde pilot ‘pop-up wijkagent’. Dit houdt in dat de wijkagenten wekelijks gedurende enkele uren letterlijk met klaptafel aanwezig is in de wijk. Bij de pop-up spreektafel kunt u laagdrempelig in contact komen met de wijkagent voor kennismaking, vragen of problemen. Er worden geen aangiften opgenomen, wel kunt u ter plekke een afspraak maken om op een later tijdstip aangifte te doen.

Waar en wanneer?

De pop-up gaat proefdraaien op 12 februari tussen 15.30 – 16.30 uur op de Hessenweg en op 22 februari van 13.00 – 14.00 uur op dezelfde locatie.  Afhankelijk van de belangstelling wordt gekeken of continuering gewenst is. Mocht de pop-up gewaardeerd worden, dan kan bij voortzetting van de pop-up de wijkagent ook op andere plekken of tijden een pop-up houden. Bijvoorbeeld bij een evenement in het dorp.

De locatie van de pop-up wordt vanaf nu aangekondigd via het Facebookaccount van Politie De Bilt en via twitter via @PolitieDeBilt

 

Utrecht De Bilt

  • 9553cd12c470e1cbfac0d6a1a08112ac