Groenekan - Getuigen gezocht van ongeval

5 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Op dinsdag 3 juli raakten drie personen gewond bij een verkeersongeval. Bij het ongeluk waren twee motoren betrokken.

Rond 16.10 uur kwam een melding van een verkeersongeval aan de Koningin Wilhelminaweg. Ter plaatse bleek dat een motor frontaal in botsing was gekomen met een auto. Ook een ander motorrijder werd geraakt en kwam ten val. Het gebeurde nadat één van de motoren op de verkeerde weghelft belandde bij een inhaalactie van de andere motor. De bestuurder van een tegemoetkomende auto kon de motorrijder niet ontwijken en klapte frontaal op de motor. De opzittenden van de motoren droegen geen beschermende kleding en raakten flink gewond. De bestuurders en een bijrijder werden naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met een schrik vrij en hoefde niet voor medische behandeling naar een ziekenhuis.

Specialisten van de Verkeersongevallenanalyse deden onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, maar de politie zoekt nog mensen die het hebben zien gebeuren.
Iets gezien?
De politie komt graag in contact met getuigen van het ongeval. Heeft u iets gezien dat kan bijdragen aan het onderzoek, meld u dan bij de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Utrecht Groenekan

Ongeval
  • ec017a4a31816984e18787d0aaf45776