Clinge - Vijf inbraken in Clinge

10 februari 2019 16:50
Bron: Politie.nl

Op vrijdagavond werd in vijf woningen in Clinge ingebroken of een poging daartoe gedaan. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Mocht u informatie hebben die ons kan helpen bij het vinden van de dader(s), dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006).

Vermoedelijk hebben de inbraken plaatsgevonden tussen 18.45 ’s avonds en 01.30 uur ’s nachts. Bij een woning aan de Tiberghienweg werd een raam verbroken en heeft/hebben de dader(s) een geldbedrag van enkele honderden euro’s meegenomen. Bij een woning aan het Bospad werd een slot geforceerd. Deze woning werd grondig doorzocht, maar de inbreker(s) heeft/hebben niets meegenomen. Etenswaren werden weggenomen uit een huis aan de ’s-Gravenstraat. Om binnen te komen werd een raam verbroken.

Bij een andere woning aan de ’s-Gravenstraat werden de dieven vermoedelijk gestoord toen een van de bewoners gerommel hoorde bij de deur. Kennelijk kregen de inbrekers in de gaten dat er iemand thuis was, want hier is het bij een poging gebleven. Aan de Brinkdreef werd een raam verbroken om een vijfde woning binnen te komen. Het is nog niet bekend of er goederen zijn weggenomen uit deze woning.

Wanneer u informatie hebt die de politie kan helpen om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor deze inbraken, dan wordt u vriendelijk verzocht om uw informatie te delen. Dit hoeft niet door contact op te nemen met de politie, maar het kan ook (gegarandeerd) anoniem door te kijken op de website van Meld Misdaad Anoniem (www.meldmisdaadanoniem.nl) of te bellen met M. op 0800-7000.

Zeeland Clinge

Inbraak
  • 678b807dacf24526126b211a7c274850