Woningoverval Hrieps: Weet u meer over witte Toyota IQ en grijze auto? in Grijpskerke

Foto: politie.nl

23 mei 2019 15:25
Bron: Politie.nl

De politie ontving na de grove woningoverval in De Keizerstraat zo'n 35 tips. Het merk van de witte auto blijkt vermoedelijk een Toyota IQ (zie voorbeeld foto) te zijn. Deze auto en de onbekende grijze auto zijn voor en na de overval naast Grijpskerke, ook in Domburg en Oostkapelle gezien. Wie heeft meer informatie over deze auto's?

Uit verklaringen van enkele getuigen blijkt dat de overvallers mogelijk deze twee auto's hebben gebruikt. De twee portieren van de witte Toyota IQ waren vermoedelijk voorzien van een logo. De auto's zijn kort vóór de overval in Domburg gesignaleerd en zijn daarna richting Oostkapelle gereden. Ná de overval zijn de daders van Grijpskerke, via Oostkapelle richting Domburg gereden. Het grijze voertuig is zeer waarschijnlijk een vijfdeurs met geblindeerde ramen aan de achter-  en zijkant.

Weet u meer over de witte Toyota IQ of de grijze vijfdeurs auto?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze auto's of het incident weten. Hebt u meer informatie? Bel: 0900-8844. Of via WhatsApp 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen (zie hieronder). Vermeld bij alle reacties zaaknummer 2019109277. Hebt u relevante beelden van een bewakingscamera of dashcam? U kunt deze beelden ook uploaden via een meldformulier op www.politie.nl.