Goes, Kloetinge - Veroorzaker aanrijding rijdt weg zonder gegevens achter te laten

6 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De auto van het slachtoffer van een aanrijding moest vrijdagavond rond 22.00 uur worden weggesleept door een takelbedrijf, omdat er iemand in een kleine rode auto met een trekhaak tegen hem was aangereden.

Dit gebeurde op de kruising Patijnweg, Oostmolenweg, Kapelseweg in Goes/Kloetinge. Door onbekende oorzaak reed de kleine rode auto met zijn linkervoorkant tegen de auto van de benadeelde, een 18-jarige jongeman uit Goes, aan. De veroorzaker is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

De geschrokken bestuurder is de Kapelseweg ingereden en is uitgestapt. Hij is de veroorzaker van de aanrijding nog achterna gerend toen deze de Oostmolenweg in reed, maar kon de auto niet meer achterhalen. De kleine rode auto heeft schade aan de linkervoorkant. Een opvallend kenmerk van de auto was dat er een trekhaak op zat.
Nog geen resultaat
Er zijn verschillende getuigen gehoord door de politie en ook zijn camerabeelden van een nabijgelegen tankstation bekeken, omdat een van de getuigen verklaarde dat de auto net had getankt voor de aanrijding. Helaas heeft het onderzoek door de politie tot nu toe nog geen tenaamgestelde opgeleverd en daarom roepen we de hulp in van het publiek.
Getuigen of bestuurder gezocht
Wie heeft er meer informatie over een aanrijding die gebeurd is op vrijdag 4 mei omstreeks 22.00 uur op de kruising Patijnweg, Oostmolenweg, Kapelseweg? Wie kan ons vertellen wie de auto bestuurde? Wie herkent de kleine rode auto met de trekhaak die schade aan de linkervoorkant heeft? Kunt u ons meer vertellen, of wellicht bent u de bestuurder die we zoeken, dan wordt u verzocht uw informatie te delen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via Whats App (06-12207006). U kunt zich ook bij het politiebureau melden.

Zeeland Kloetinge

Ongeval
  • 2f93877901395827187359cc706cb146