Getuigen en beelden gezocht van forse mishandeling na Trekkertrek in Oud-Vossemeer

13 mei 2019 12:51
Bron: Politie.nl

Een 29-jarige man uit Sint-Annaland is in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 mei 2019 na afloop van een Trekkertrek feest omstreeks 01.00 uur meerdere keren geschopt en geslagen. Daardoor raakte hij bewusteloos en liep flinke verwondingen op. De politie is op zoek naar getuigen en beelden van de mishandeling.


Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij samen met zijn huidige vriendin het Trekkertrekfestival in Oud-Vossemeer had bezocht. Aan het eind van het feest liepen zij samen het terrein af. Hij zag bij de controleposten zijn ex en haar huidige vriend staan. Er ontstond een worsteling tussen beide vrouwen waarbij zij op de grond belandden. Hij haalde hen uit elkaar en liep vervolgens samen met zijn vriendin naar de auto. Op dat moment ging bij hem het licht uit. Volgens zijn vrienden werd hij op dat moment door drie mannen geslagen en geschopt. Hij werd wakker in de ambulance. In het ziekenhuis bleek dat zijn neus en oogkas gebroken zijn. Verder zit zijn linkeroog dicht en doet zijn kaak veel pijn. Hij kan daardoor zijn boerderijwerkzaamheden niet uitvoeren. 

 

Oproep

De recherche is op zoek naar getuigen van dit incident. Ook gaan de speurders na of er beelden zijn van het voorval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van het team Bergen op Zoom, via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.