Vrouw ernstig mishandeld door partner in Vlissingen

15 juni 2019 09:53
Bron: Politie.nl

Agenten hebben een 40-jarige man uit Den Bosch aangehouden aan de Piet Heinkade. De man zou zijn partner bij het sluizencomplex ernstig mishandeld hebben.

Op vrijdag 14 juni kwamen er bij het Operationeel Centrum (de meldkamer) verschillende meldingen binnen dat er bij het sluizencomplex aan de Piet Heinkade een vrouw mishandeld werd. Agenten kwamen ter plaatse en troffen niet ver van het sluizencomplex een gewonde vrouw aan. Het bleek een 41-jarige Vlissingse te zijn. Ze lag gewond op de grond. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachoffer. Ze moest voor behandeling aan haar verwondingen mee naar het ziekenhuis.

Verdachte

Op aanwijzen van getuigen hield de politie een 40-jarige man uit Den Bosch aan. De man is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

Getuigen

De politie is op zoek naar meer getuigen van de mishandeling. Deze zou rond 21.00 uur of iets daarvoor hebben plaats gevonden bij het sluizencomplex aan de Piet Heinkade in Vlissingen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen.

 

BHV 2019138487