Regio Den Haag - Politie Den Haag Exclusief geeft unieke inkijk in zaak Haagse Rinus

31 oktober 2018 10:00
Bron: Politie.nl

Hagenaar Rini van Setten, ook bekend als ‘Haagse Rinus’, wordt op vrijdag 8 februari 2013 dood aangetroffen aan de Lekdijk-West in Bergambacht. Hij blijkt te zijn omgebracht in Den Haag waarna zijn lichaam in Bergambacht is achtergelaten. In deze vierde editie van ‘Politie Den Haag Exclusief’, op maandag 26 november in de Rijswijkse Schouwburg, krijgen bezoekers een unieke inkijk hoe politie en Openbaar Ministerie deze zaak hebben aangepakt.

Leden van het rechercheteam en de officier van justitie nemen u mee in dit onderzoek. Forensisch deskundigen werpen bovendien licht op de mogelijkheden van forensisch beeldonderzoek en onderzoek naar bloedsporen.
Uw tips zijn belangrijk
In opsporingsonderzoeken zijn uw tips ontzettend belangrijk! Elk stukje informatie kan ons een stap dichterbij de oplossing van een zaak brengen. Daarom is de samenwerking met u als burger van essentieel belang.
Veelzijdig politiewerk
In deze bijeenkomsten, onder de naam Politie Den Haag Exclusief, belicht de politie spraakmakende onderzoeken en laat zien welke vaak lastige afwegingen de politie hierin moet maken. In de bijeenkomst komen allerlei aspecten van het veelzijdige politiewerk over het voetlicht.

Politie Den Haag Exclusief vindt één keer per jaar plaats, voor inwoners van de politie-eenheid Den Haag van 18 jaar en ouder. De politie-eenheid Den Haag strekt zich uit van de Bollenstreek en Kaag en Braassem tot het Westland en de Krimpenerwaard. Grotere plaatsen binnen het gebied zijn Noordwijk, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Delft, Zoetermeer en Den Haag.
Meld u aan
Bent u 18 jaar of ouder en wilt u tijdens deze Politie Den Haag Exclusief het exclusieve verhaal horen over deze zaak? Meld u dan vóór 16 november aan via www.politie.nl/politiedenhaagexclusief. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvangt u binnen 3 werkdagen nader bericht over deze bijzondere avond.
Rijswijkse Schouwburg
Politie Den Haag Exclusief vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 in Rijswijk, op maandagavond 26 november van 19.30 tot 22.30 uur. Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid bij de schouwburg.

Zuid-Holland Bergambacht

  • ce9e732f6b338009c39e220141ef6702