Lekkerkerk - Katwijk - Team West in Den Haag

8 juni 2021 11:54
Bron: Politie.nl

Opsporingsprogramma Team West besteedt vanavond aandacht aan het onderzoek rond de overleden vrouw op de Doorniksestraat in Den Haag, twee overvallen op Haagse supermarkten en Marktplaatsfraude.

Overleden vrouw Doorniksestraat Den Haag
Op zondagochtend 23 mei rond 03.50 uur wordt in de Doorniksestraat in Den Haag een overleden 23-jarige vrouw gevonden. Op maandag 24 mei houdden we een 41-jarige man aan als verdachte. Deze man zit op dit moment nog steeds vast. Het rechercheteam is vooral op zoek naar getuigen die op zondagochtend 23 mei tussen 02.00 en 04.00 uur iets hebben gezien of gehoord. Het slachtoffer rijdt die nacht op een witte Cortinafiets, met voorop een zwarte krat. Het laatste stuk van haar route loopt vanaf de Plesmanweg, via de Badhuisweg en de Pompstationweg naar de Doorniksestraat. In de uitzending worden foto’s van haar fiets getoond.

Marktplaatsfraude Lekkerkerk/Katwijk
Begin november 2020 wil een inwoonster van Lekkerkerk via Marktplaats een boek kopen. Van de verkoper krijgt zij een link doorgestuurd. Daarop krijgt de verkoopster van de bank een zogenaamd Apple Pay account aan haar betaalrekening gekoppeld. Een paar weken daarna koopt een blonde man bij een juwelier in Katwijk van haar rekening een Rolexhorloge van 8900 euro. In de uitzending worden camerabeelden getoond van deze man.

Overval supermarkt
Op maandag 5 april rond 19.50 uur bedreigen twee overvallers de medewerkster van een supermarkt aan de Ingenhouszstraat in Den Haag met een mes en een vuurwapen. Ze gaan er vandoor met geld uit de kassa. In de uitzending tonen we beelden van deze twee overvallers.

Overval supermarkt Coornhertstraat Den Haag
Op zondagmiddag 28 maart rond 14.30 uur komen twee mannen de supermarkt binnenlopen. Plotseling komt een van de mannen achter de toonbank en bedreigt de eigenaar met een groot mes. De twee overvallers nemen geld en sigaretten mee en rennen weg in de richting van de Assemburgweg. In de uitzending worden camerabeelden getoond van de twee overvallers.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.