Update: de 20-jarige Vanita Tarana Changur is weer terecht in Zwammerdam

Foto: politie.nl

14 april 2019 15:39
Bron: Politie.nl

De 20-jarige Vanita Tarana Changur wordt sinds zaterdagmiddag 13 april rond 14.30 uur vermist vanaf een zorginstelling aan de Spoorlaan. De vrouw is aan het begin van het terrein van de zorginstelling ingestapt in kleine zwarte auto en sindsdien is zij spoorloos. Zowel de politie als de zorginstelling maken zich zorgen om haar. Ook Vanita Tarana wordt gevraagd om iets van zich te laten horen.

De 20-jarige vrouw verblijft in de zorginstelling en heeft dringend hulp nodig. Mogelijk verblijft de vrouw in de omgeving van Rotterdam en/of Spijkenisse.

Vanita Tarana is een licht getinte vrouw van 1.55 meter lang met een normaal postuur. Ze draagt opvallend veel make-up met dik opgemaakte wenkbrauwen en grote wimpers. Ze heeft zwart haar wat ze vaak opgestoken draagt. Haar stem is hees en luid. De vermiste vrouw draagt een zwart naveltruitje, hotpants met panterprint en een zwarte legging. Daaronder draagt ze grote sleehakken.

Hulp
De politie vermoedt dat Vanita Tarana is weggelopen. Dit, omdat ze zelf is ingestapt in een mogelijk gereedstaande auto. Aan mensen die de vermiste vrouw mogelijk onderdak geeft, doet de politie een dringende oproep. Het is belangrijk dat Vanita Tarana de hulp en zorg krijgt die ze op dit moment nodig heeft. Als ze in uw buurt is, spoor haar dan aan contact op te nemen met de politie of neem zelf contact met ons op.

Tips
Hebt u de 20-jarige Vanita Tarana na zaterdagmiddag 14.30 uur nog gezien of gesproken? Weet u waar ze nu is? De politie is bereikbaar voor tips op het nummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Dan kan dat via 0800-7000.

Update: 
Op zondagmiddag14 april is de 20-jarige vermiste vrouw weer gevonden. Inmiddels is weer terug naar Zwammerdam.